Hier vindt u informatie over:  

- Privé zangles
- Duo Zangles
- Groepszangles
- Cursus 'Muziek met je kind'
- Kinderkoor
- Workshops

Cursisten hebben jaarlijks minimaal twee keer de kans om te zingen op een uitvoering.

 

Privé zangles

Bij de privéles is de meeste aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zeker wanneer je beginnend zanger bent, is het aan te raden met wekelijkse individuele lessen te starten.  

20/30/45/60 minuten, wekelijks of om de week, strippenkaart


Privé pianoles

Wie niet alleen wil leren zingen, maar ook wil leren hoe hij/zij zichzelf kan begeleiden op de piano, kan ervoor kiezen om een gedeelte van de zangles uit pianoles te laten bestaan. In deze aanvullende pianoles worden de eerste beginselen van het pianospel aangeleerd, alsmede hoe je jezelf harmonisch kunt begeleiden aan de piano. 

bij zangles: 45/60 minuten, wekelijks of om de week


Duo zangles

Niets is zo leuk als samen musiceren. Het is dan ook mogelijk om samen met een vriend/kennis op les te gaan. Of misschien wel met je partner! Hiervoor zijn de duolessen bedoeld. 

30/45/60 minuten, wekelijks


Groepszangles: vanaf 3 personen

Ook is er de mogelijkheid om met een klein groepje les te nemen. 

45/60 minuten, wekelijks


Cursus 'Muziek met je kind'

Kleine kinderen houden van muziek. Dit komt goed uit, want muziek maken stimuleert de ontwikkeling van je kind op allerlei gebieden.

In de cursus ‘Muziek met je kind’ leer je op speelse wijze hoe je samen met je baby, dreumes of peuter muziek kan maken. We zingen, dansen, trommelen, schudden en gebaren, en je kind maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten en soorten muziek. De oude kinderliedjes van vroeger komen aan bod, maar ook nieuwe liedjes, te gebruiken in het dagelijks leven.

De cursus is voor kinderen van 1-3 jaar met hun ouders. Ook opa's en oma's zijn welkom. Waar:
Muziekcentrum Mixin’Music

Wanneer:
Maandagochtend 09.30-10.15
25 april, 2, 9, 16, 23 en 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni.

Kosten:
De cursus van 10 lessen kost 60 euro, incl. kopje koffie/thee. Tweede kind 40 euro.

Aanmelden via ZangschoolSuoni@gmail.com, telefonisch  (06-34835718) of via het inschrijfformulier.

 

Kinderkoor

 Zangschool Suoni is op zoek naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar die het leuk vinden om met anderen in een koor te zingen en samen toe te werken naar een spetterend concert. Is uw zoon of dochter geïnteresseerd of kent u iemand anders die het wellicht leuk zou vinden om mee te doen? Aanmelden kan tot en met 30 januari februari via ZangschoolSuoni@gmail.com.

 De repetities vinden vanaf 3 februari wekelijks plaats op vrijdagavond bij Muziekcentrum MiXin’Music van 18.35 tot 19.15. Het eerste project zal 6 weken duren en wordt afgesloten met een presentatie op het leerlingenconcert van Zangschool Suoni op zondag 19 maart om 13.00. Deelname aan dit project kost € 55,-. 

 

Workshops

Voor workshops kunt u ook bij Zangschool Suoni terecht. In overleg met u wordt de invulling bepaald. Hier vindt u voorbeelden van reeds gegeven workshops:

* Themaworkshop (bijv. Verjaardag, Kerst, Sinterklaas)

* Workshop Liedjes Schrijven

* Seniorenworkshops Samen Zingen (met liedjes van vroeger)

* Workshop Inzingen